• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Deviaa
Stationsweg 41 D
3331 LR Zwijndrecht
T 078-4444000
E info@deviaa.nl
W www.deviaa.nl

Deviaa

Deviaa is een begeleidingscentrum mét jarenlange ervaring op het gebied van: psychosociale hulpverlening, (ortho-)pedagogische dienstverlening, maar ook voor passende arbeidsbegeleiding, coaching en op maat gesneden trainingen voor ondernemend Nederland.

Deviaa, gevestigd in Hendrk-Ido Ambacht, wil ieder met wie zij in contact komt, zich laten ontwikkelen op de plaats die hij of zij heeft ingenomen. En dat met gebruik van eigen talenten, gaven en verantwoordelijkheden. „Dat is geen loze kreet! Wij willen in elke vorm van begeleiding graag uitgaan van de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft. Op die manier weet iemand zich gehoord, erkend en gewaardeerd. Elk mens heeft gaven en talenten ontvangen, ook al zien wij die zelf (tijdelijk) niet. En waar we ze zien, is het zaak dat ze goed ingezet en verder ontwikkeld worden op een plek waar iemand verantwoordelijk is”, aldus Deviaa-directeur en gedragsdeskundige Ton Twigt.

Werknemers
Deviaa biedt al of niet in opdracht van werkgevers psychosociale begeleiding aan werknemers die problemen ervaren met hun functie-uitoefening. Dit kunnen heel persoonlijke problemen zijn, zoals echtscheiding en rouwverwerking.
Deviaa biedt hulp bij diverse aan het werk gerelateerde problemen. Op het gebied van burn-outklachten biedt Deviaa zowel preventieve trajecten als begeleidende trajecten, zodat het werk niet meer de mens regeert, maar dat deze het werk ‘de baas’ kan blijven.
Ton: „Soms is nét dat extra zetje nodig om iemand weer lekker in z’n vel te laten zitten en met plezier naar het werk te laten gaan. Soms is meer nodig, maar dat blijkt tijdens de zorgvuldige intake.”
Last van werkstress? Conflicten op de werkvloer? Na langere of kortere tijd weer re-integreren? Deviaa wil daarin graag begeleiden! Ook op het gebied van outplacement, sollicitatie en persoonlijke coaching heeft Deviaa de know-how en mensen in huis.

Werkgevers
Toe aan begeleiding aan de top? Deviaa kijkt positief kritisch mee, zodat de manager manager blijft en niet los komt te staan van uw personeel. Intervisie, supervisie, coaching en effectief communiceren horen daarbij. Bij Deviaa zijn ondernemers op het juiste adres voor diverse workshops voor zichzelf, maar ook voor de werknemers: timemanagement, burn-out preventie, teambuilding en counseling.

Zie voor meer info: https://www.deviaa.nl

Ton Twigt van Deviaa  

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier