• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Dierenspecialist Hoogendoorn BV
Benedenkerkseweg 107 A
2821 LB Stolwijk
T 0182-342859
E koos@dierenspecialisthoogendoorn.nl
W www.dierenspecialisthoogendoorn.nl

Dierenspecialist Hoogendoorn BV

„Wij hebben geen dierenspeciaalzaak, zoals zovelen in Nederland. Wij hebben een speciale zaak voor dieren. We onderscheiden ons duidelijk. Als was het alleen al door de beleving als je bij ons het terrein opkomt”, vertelt Koos Hoogendoorn.

Samen met zijn vorig jaar aangestelde bedrijfsleider Herbert Lindhout voert hij het bewind van de in de verre omtrek bekend staand bedrijf. „Dit bedrijf is een uit de hand gelopen hobby, we begonnen met niets en zijn gezegend door God. We zijn dankbaar aan een ieder die in de loop der jaren hier gewerkt heeft en hier nu nog werkt, energie in dit bedrijf heeft gestoken, maar allermeest aan de Heere God!”, zo staat er op de site te lezen.
Op de ruim twee hectare grond zijn niet alleen dieren, zoals allerlei vogels, kippen, fazanten, eenden en ganzen, knaagdieren, zoals konijnen en cavia’s te vinden, maar ook minivarkentjes, kangoeroetjes en zelfs damherten zijn er te koop. Daarnaast is de klant voor al zijn dierverblijven, bodembedekking, medicijnen en voer bij Hoogendoorn aan het juiste adres.
Ook heeft het bedrijf een afdeling afrastering, waar menig tuinbezitter en hovenier op af komt. Vooral via internet gaat deze handel door heel Nederland, Europa, en zelfs buiten Europa weten ze Stolwijk te vinden.
„Wij leveren een totaalconcept. We merken dat de klant dat op prijs stelt en spelen in op de behoefte. Nederland loopt, ik vind het overdreven maar het is nu eenmaal zo, voorop in diervriendelijkheid in de wereld. Dat is positief, omdat de mensen bereid zijn geld neer te tellen voor hun huisdieren, maar levert ook kritische klanten op. Omdat we kwaliteit bovenaan hebben staan en daar ook niets van willen prijsgeven, zie je ook blijvend vertrouwen van de klant”, meent Koos.
„De mensen die hier komen, komen ook voor hun plezier. We hebben daarom heel wat beleving in ons bedrijf gebracht. Mensen kunnen hier bijvoorbeeld rustig op een bankje zitten te genieten van een ijsje”, vult Herbert aan.

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier