• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Dimetra
Glashorst 123
3925 BR Scherpenzeel
T 033 - 277 2266
E info@dimetra.nl
W www.dimetra.nl

Dimetra

Als transporteur zijn wij een belangrijke schakel in uw logistieke keten. Wij zien het dan ook als onze missie om een betrouwbare logistieke partner te zijn. Dat is niet veranderd sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1976. De ervaring leert dat wij veel kunnen bijdragen aan de tevredenheid van uw klanten. Het zijn de details die het verschil maken. Adequate communicatie over de planning. Betrouwbare laad- en lostijden. Representatieve, gemotiveerde chauffeurs. Goed onderhouden, modern materieel. Voorzichtigheid in het omgaan met de lading. Zorgvuldige beheersing van de temperatuur.

Ons hele team maakt zich er sterk voor dat uw goederen veilig en precies volgens afspraak worden afgeleverd!

GESPECIALISEERD IN GROUPAGEVERVOER
Sinds 1990 zijn wij volledig gespecialiseerd in groupagevervoer van en naar Zwitserland. We hebben een fijnmazig netwerk van bestemmingen opgebouwd. Daardoor kunnen we elke lading tegen concurrerende voorwaarden op zijn eindbestemming afleveren. Of het nu om één pallet gaat of om een volle oplegger. Dat we over een eigen douanekantoor beschikken, bewijst ons specialisme. Het maakt ons tot een flexibele en daadkrachtige logistieke partner bij het importeren en exporteren.

Natuurlijk beschikken wij over de nodige certificeringen, zoals

  • IFS
  • ISO-9001
  • ADR

Zie voor meer info: http://www.dimetra.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier