• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Doornekamp ABC Bedrijfsadviseurs
Italieweg 25
2411 NR Bodegraven
T 0172-631777
E info@doornekamp-abc.nl
W www.doornekamp-abc.nl

Doornekamp ABC Bedrijfsadviseurs

Wilt u zich bezighouden met uw sterkste punt, het ondernemen, en de administratie en financiële rompslomp uitbesteden? Dan heten wij u welkom bij Doornekamp ABC Bedrijfsadviseurs.

Ondernemen is tegenwoordig niet meer zo simpel. Er zijn veel, soms ingewikkelde, verplichtingen die bij het ondernemerschap horen. Wijzigingen in de regelgeving volgen elkaar in razend tempo op en het is moeilijk hierin de juiste weg te vinden. Graag nemen wij u deze zorgen uit handen.


Iedere klant zijn eigen vragen
Onze activiteiten zijn net zo divers als ons klantenbestand. Wij zijn er voor de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf alsmede voor de non-profit sector. Met tien medewerkers bieden wij een totaalpakket in administratieve en fiscale dienstverlening, waarbij u zelf aangeeft in hoeverre u van onze diensten gebruik maakt.


Sparringpartner
Wij presenteren ons graag als sparringpartner voor onze klant. Naast het produceren van cijfers, rapporten en het doen van aangiften vinden wij het heel belangrijk om samen met de klant vooruit te kijken en de klant bij te staan bij allerlei vraagstukken. Dan kan betekenen dat wij vanaf het moment dat iemand voor zichzelf wilt beginnen, wij daarin de klant begeleiden zodat de klant een goede start kan maken.


Ons kantoor
Doornekamp ABC Bedrijfsadviseurs is in 1989 opgericht door C. Doornekamp en aangesloten bij de NOAB-brancheorganisatie. Het familiebedrijf bedient vanuit Bodegraven klanten in heel Nederland.


Totaal pakketen en diensten
Doornekamp ABC Bedrijfsadviseurs biedt u een totaalpakket aan diensten. Van administratie, jaarrekening en belastingaangiften (ook voor particulieren) tot en met bedrijfseconomisch en fiscaal advies.

Zie voor meer info: https://www.doornekamp-abc.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier