• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

ECM dialoog BV
Laan 9
8071 JG Nunspeet
T 0525 661 697
E info@ecmdialoog.nl
W www.ecmdialoog.nl

ECM dialoog BV

Organiseren! Iedereen heeft het nodig. Zowel in de zorg, als in het onderwijs en het openbaar bestuur. Naast deze marktgroepen is het organisatieadvies in diverse belangen ook noodzakelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Organisatieadviesbureau ECM dialoog organiseert al jaren in dialoog met de klant. En de basis van onze professionaliteit? Expertise in en ervaring met organiseren!
Wij zijn sterk in het organiseren van:

  • Educatie: kennisdeling, workshops en trainingen
  • Coaching: persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van uw team
  • Management: o.a. interim-management, de inrichting van een good governance model en timemanagement
  • Werving & Selectie: assessments, vacatures en loopbaanontwikkeling

‘Het zijn de mensen die de organisatie maken’
Vanuit de perceptie “Het zijn de mensen die de organisatie maken” aandacht hebben voor de organisatiestructuur, de bedrijfsvoering en andere primaire procesfactoren: dat is organisatieadviesbureau ECM dialoog! Met het toepassen van kennis, het ontwikkelen van vaardigheden en het doorzien van de samenhang geven wij als organisatieadviesbureau tevens richting aan de belangrijke – informele – secundaire procesfactoren. Steeds opnieuw blijkt dat het bedrijfsconcept inzake organisatieadvies van ECM dialoog veel waarde heeft: we hebben aandacht voor “de rand van de organisatie”.

 

Zie voor meer info: https://www.ecmdialoog.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier