• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Eilanden-Nieuws
Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
T 0187-745450
E abvanderveer@eilandennieuws.nl
W www.eilandennieuws.nl

Eilanden-Nieuws

„Ruim 90 jaar jong en springlevend”, zo presenteert zich het weekblad Eilanden-Nieuws zich op de eigen site. „We geven op een betrouwbare manier, zonder sensatiezucht, aan zowel de lezer als de adverteerder een podium. We gaan daarbij nét even dieper en verder dan de collega”, zo vult directeur Ab van der Veer dat nader in.

Het weekblad Eilanden-Nieuws werd in 1928 opgericht met als doelstelling Bijbels gefundeerd regionaal nieuws te brengen. Decennialang verschijnt de krant twee keer per week met een gevarieerd aanbod aan nieuws en achtergronden over kerkelijke, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Op zich al een bron van kleine geschiedschrijving van Goeree-Overflakkee.
Het Eilanden-Nieuws staat onder andere bekend vanwege de ruime aandacht aan verenigings- en kerkelijk nieuws. Van der Veer: „We vormen al jarenlang dé belangrijkste bron van streeknieuws voor de inwoners van Goeree-Overflakkee en velen daarbuiten. Kenmerkend is dat we naast het grote nieuws ook het kleine nieuws brengen, dat vele (oud-) Flakkeeënaars direct raakt. We zijn een van de weinige bladen die nog twee keer per week uitkomen en daardoor in staat zijn álle familieberichten op te nemen. Onze dinsdageditie wordt huis-aan-huis verspreid (23.700 exemplaren) en de vrijdageditie kent abonnees (5200 exemplaren). Het mooie is, dat we nog een kleine 500 abonnees buiten het eiland hebben, waarvan ruim 200 in Zeeland.”
Het Eilanden-Nieuws weet de adverteerders te binden door ‘dicht bij hen te staan’. De directeur: „Zo’n regionale krant als de onze komt tot in de haarvaten van de samenleving. Als er in de omgeving een consumentenbeurs wordt gehouden, zijn we er als de kippen bij om te participeren. We verzorgen ook de themabijlage van de regionale zorginstelling en andere specials zoals over de openingen van bedrijven, magazine Beleef GO, Kijk bij de boer, een 55+-bijlage en bedrijvenmagazine GO!. Daarom durf ik gerust te stellen: wij zijn méér dan krant alleen.”

Zie voor meer info: https://www.eilandennieuws.nl

Voorbeeld van afbeelding

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier