• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Eureka! Fiscountancy
Plantageweg 41
2951 GN Alblasserdam
T 06-26116225
E info@eureka-online.nl
W www.eureka-online.nl

Eureka! Fiscountancy

Het aantal financiële trajecten – intern en extern – in een bedrijf is veelvuldig. Het aantal ballen dat ‘in de lucht’ gehouden moet worden, is dus groot. Op elk moment kunnen (haar)scheuren in de processen optreden. Dan is het prettig dat u, structureel of in noodgevallen, kunt terugvallen op de breedst mogelijke actuele kennis van een interim financieel expert en zijn professioneel netwerk. Ofwel, uw eigen financiële back-up en financiële troubleshooter.

Uw rechterhand in financiën
Eureka Fiscountancy – niet voor niets een samenvoeging van fiscaal en accountancy– is in een handomdraai uw tijdelijke rechterhand om uw projecten en processen te stroomlijnen. Rapportages maken, hulp bij de vertaling van uw financiën richting financiële relaties, processen stroomlijnen of uw investeringsregelingen en (onbenutte) subsidieregelingen verbeteren: onze expertise laat geen financieel aspect onberoerd. Wij gáán voor het maximale resultaat!

Het hele financiële spectrum
Heeft u achterstand in uw administratie, wordt uw financiële afdeling getroffen door ziekte of is het ‘gewoon’ (te) druk? Dan helpt Eureka Fiscountancy u over deze periode heen. Wij schrikken niet snel en zijn die paar extra handen die, met verstand van het hele financiële spectrum, u te hulp schieten en helpen uw zaken snel op orde te brengen. Of om vertraging te voorkomen. Want ons motto is ‘beter op tijd een stap eerder, dan te laat met de afwikkeling’. Dáár ligt onze kracht.

Zie voor meer info: http://www.eureka-online.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier