• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Flying Eagle Oog voor uw bedrijf
Leeghwaterstraat 25
2811 DT Reeuwijk
T 0182-796777 | 06 3633 4536
E info@flyingeagle.nl
W www.flyingeagle.nl

Flying Eagle Oog voor uw bedrijf

Heeft u het gevoel dat uw organisatie wel een frisse blik kan gebruiken? Organisaties kunnen na een bepaalde periode enigszins klem zitten in vaste patronen en stoffige imago’s. Hierdoor kunt misschien u het gevoel hebben, dat uw bedrijfsactiviteiten geen vruchten meer afwerpen en medewerkers stil blijven staan in hun ontwikkeling. Flying Eagle staat organisaties bij om de dagelijkse gang van zaken weer draaiende te krijgen. Wij opereren vanuit een visie, die dynamiek en beweging als kerncomponenten ziet voor het behalen van succes. Waarom? Omdat we enkel vooruit komen, indien we buiten de gebaande paden treden. Blijf je als organisatie stilzitten, dan bereik je een plateau. Flying Eagle biedt diensten op het gebied van werving & selectie, sales & marketing en het organiseren van evenementen. Alle drie de deelgebieden zijn er op gericht, om uw organisatie van een nieuw perspectief te voorzien. Welke visie heeft u als bedrijf? Welk doel wilt u bereiken? Door oog voor uw bedrijf te hebben, komt u tot nieuwe hoogten en kunnen medewerkers hun talenten verder ontwikkelen. Door het goede voorbeeld te geven, neemt u uw medewerkers automatisch mee in uw vernieuwde visie. Het goede voorbeeld doet volgen. Eelco staat u met Flying Eagle graag bij met het vinden van dit goede voorbeeld. Wilt u weten wat Eelco persoonlijk motiveert? Neem dan snel hier een kijkje… Wilt u ook door uw organisatie een frisse wind laten waaien? Dan horen wij graag van u!

Daarom Flying Eagle!

Wij garanderen een persoonlijke aanpak, geheel gericht op de wensen van onze klanten. Geen standaard advies volgens onpersoonlijke richtlijnen, gladde verkooppraatjes en saaie evenementen. Maar oog voor detail, oog voor u als ondernemer en oog voor uw bedrijf. Zodat ook uw organisatie een hoogvlieger wordt!

Zie voor meer info: http://www.flyingeagle.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier