• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Fortune Coffee
Zuidzijde 17
3181 LR Rozenburg
T 0181 - 290 594 | 06-40030456
E frans.europoort@fortune.nl
W www.fortune.nl

Fortune Coffee

Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we de dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus.

Specialist in koffie en koffieautomaten

Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Fortune Coffee Passio M

Totaalassortiment en topkwaliteit

Over smaak valt niet te twisten en dus zorgen wij ervoor dat de koffie en de automaat zijn afgestemd op de voorkeur en de situatie in het bedrijf. Met een totaalassortiment en uitsluitend topkwaliteit in koffie en koffieautomaten kunnen wij dat ook regelen. Zo leveren wij koffieautomaten in de gewenste vormgeving of huisstijl van jouw bedrijf. En natuurlijk helpen we je een goede keuze te maken uit de verschillende automaten, onze bijzondere koffiemelanges, verschillende sorten thee en alle overige ingrediënten. Zodat je samen met jouw medewerkers en klanten van de koffie kan genieten.

Eigen productie van koffieautomaten

Door ook zelf koffieautomaten te produceren hebben we niet alleen de duurzaamheid in eigen hand, we passen de automaten ook aan op actuele designtrends, op de wensen van onze klanten en natuurlijk aan onze eigen kwaliteitseisen. De Passio-lijn is daar een goed voorbeeld van met veel opties zodat we altijd een geschikte automaat hebben voor elke situatie.

Fortune bus

Je koffieleverancier altijd bij jou in de buurt

Wil je nu een verse kop koffie schenken, dan moet dat ook kunnen. Wij zorgen daarvoor. Met onze automaten en verschillende koffiesoorten maar ook met onze regionale koffieleveranciers. Jouw Fortune-adviseur helpt je met het selecteren van de koffie en de automaat die het beste bij je past, regelt de tussentijdse leveringen en verzorgt het onderhoud. En is er toch een storing? Dan lossen we die binnen 1 werkdag op of we leveren tijdelijk een vervangende koffieautomaat. Daarbij is ook elke adviseur VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat zij overal de werkzaamheden aan de koffieautomaten kunnen uitvoeren en op elke bedrijfslocatie de ingrediënten mogen bezorgen. Met Fortune heb je dus altijd een koffieleverancier bij jou in de buurt.

Duurzaam en milieubewust

Fortune Coffee staat niet alleen voor goede koffie, automaten en persoonlijke service. Wij geloven ook in duurzaam en milieubewust ondernemen omdat iedereen daar beter van wordt. Zo leveren wij onder andere koffie en thee met het Fairtrade, Rainforest Alliance of UTZ Certified keurmerk, is de meeste koffie verpakt in aluminiumvrije verpakkingen en worden de Passio koffieautomaten geassembleerd op zonne-energie. Daarnaast werken we actief aan productrecycling en zorgen we ervoor dat onze adviseurs vlakbij de klanten zitten om het milieu niet onnodig te belasten met lange autoritten.

Ook Eerst Koffie?

Wil jij ook de dag samen beginnen met goede koffie? Nodig ons dan eens uit voor een kennismaking. Wij zorgen voor de koffie!

Eerst Koffie!

 

Zie voor meer info: https://www.fortune.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier