• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Fris Versshop
Willem en Marialaan 62
2805 AS Gouda
T 0182 - 524 926
E bramfris@solconmail.nl
W www.frisversshop.nl

Fris Versshop

Natuurlijk is kaas nog steeds een erg belangrijk verkoopproduct voor de Goudse versspecialist Bram Fris van de Fris Versshop. Maar om allerlei belegde broodjes, noten, diverse zuivelproducten, vleeswaren en salades en compleet verzorgde catering kun je in Gouda zeker ook komen.

„Wat andere detaillisten of  supermarkten met de belegde broodjes niet kunnen, doen wij hier wel. Wij hebben hier met onze verswaren met werkelijk van állerlei soorten kaas, vleeswaren en salades de mogelijkheid om te maken wat de klant wenst. Bovendien kunnen we met onze eigen creativiteit verrassend uitpakken. Daar weten de bedrijven bij ons in de omgeving inmiddels ook van mee te praten”, aldus Bram, die samen met zijn vrouw Carin en diverse medewerkers een interessante winkel runt op de Willem en Marialaan in Gouda.
Wat de kaas betreft, probeert Fris zich duidelijk te onderscheiden van de anderen. „Zeker op het gebied van de boerenkaas, maar ook met kaas van Cono Beemster,  die gerijpt is bij Weydeland. Daarmee hebben we een kaas in huis die volgens een kwaliteitsprocedé is gemaakt en die op een bijzondere wijze is gerijpt. Die rijping is afhankelijk van een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad. Is de temperatuur wat hoger tijdens het rijpingsproces, is de kaas eerder rijp, maar dat komt de smaak niet ten goede. Evenmin als de vochtigheidsgraad te hoog of te laag is. Wij kiezen duidelijk voor kwaliteit en dat weet de klant ook te waarderen”, aldus Fris.

Bram Fris: „Ik zou het fijn vinden als meer detaillisten zich melden als lid van de VRO. Er zijn er genoeg in onze achterban. Ik zou graag met hen in contact komen! Detaillisten hebben zo hun eigen zaken…”

 

Zie voor meer info: https://www.frisversshop.nl

Bram Fris

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier