• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

GezinsGids BV
p/a Pasteurstraat 29
4416 EB Kruiningen
T 030 230 3500 / 06-23909291
E andreversprille@gezinsgids.nl
W www.gezinsgids.nl

GezinsGids BV

GezinsGids is een ervaren magazine en bestaat al meer dan 70 jaar. In die tijd gebeurde er veel, maar een aantal zaken is onveranderd gebleven. Uitgever Ringer Otte vertelt: „Met ons tijdschrift hebben we altijd heel bewust gekozen welke lezer te bedienen. Daarmee maken we onze doelgroep soms wat kleiner dan het potentieel, maar we vinden daardoor juist de aansluiting met de beoogde lezer. Ook staan we op die manier dichtbij hetgeen we zelf van waarde achten. Qua identiteit blijven we standvastig en tegelijk vernieuwen we qua presentatie en schrijfwijze om de artikelen steeds zo aansprekend mogelijk te kunnen presenteren.”
Met deze uitgangspunten richt de uitgever zich op de kern van het uitgeversvak: uit de grote stroom aan informatie alleen datgene doorgeven wat relevant is voor de lezer.

Zie voor meer info: https://www.gezinsgids.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier