• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Glashandel Verloop
Noord 89-93
2931 SJ Krimpen aan de Lek
T +31 (0)180-518114
E info@glashandelverloop.nl
W www.glashandelverloop.nl

Glashandel Verloop

Glashandel Verloop uit Krimpen aan de Lek is in 1996 opgericht door de directeur Frans Verloop. Het bedrijf is begonnen als eenmansbedrijf die zich vooral oriënteerde op particulieren en de kleine aannemerij.

In de jaren 2000 tot heden is Glashandel Verloop meerdere malen verhuisd vanwege de groei in omzet en personeel. Inmiddels is het personeelsteam uitgegroeid tot zes glaszetters, drie administratief medewerkers, een calculator en de directeur.
Frans: „We zijn er allemaal klaar voor om de klantorders zo goed mogelijk te behandelen. Door onze ervaring en kennis in de glaswereld zijn wij een gerespecteerde glashandel geworden. Of iemand nu komt voor een schilderijruitje, hardglazen deur of een ingewikkeld project, wij kunnen iedereen van dienst zijn. In het verleden hebben wij een ruime ervaring opgedaan in verschillende aspecten van de glaswereld.”
Verloop biedt een breed assortiment aan vlakglas, zoals dubbel- en enkelglas, hardglazen puien, glas dat bijvoorbeeld als keukenachterwand kan worden toegepast. Uniek is het product Pilkington InsulightTM Sun met ScreenLine®. Dat is isolatieglas met in de spouw gemonteerde jaloezieën of plissé. Het wordt op dezelfde manier geproduceerd als standaard isolatieglas en heeft dan ook dezelfde isolerende eigenschappen.
Verloop biedt naast de verkoop van vernieuwende producten ook opgebouwde knowhow. Verloop: „Ook onze kennis van zowel praktijk als theorie is groot. Zo zoeken wij voor de klant altijd de beste oplossing die aan zijn of haar wensen voldoet en kijken wij wat de mogelijkheden zijn, in welke situatie dan ook. Ook op het gebied van regelgeving (NEN-Normering) en veiligheid (VCA*gecertificeerd) zijn wij volledig op de hoogte van de huidige eisen. Hierin kunnen wij de klant uitgebreid adviseren en begeleiden om tot het gewenste resultaat te komen.”

Zie voor meer info: https://glashandelverloop.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier