• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Hoogerbrug Cuisine
Industrieweg 6
2921 LB Krimpen aan den IJssel
T 0180-234024 | 06-13253491
E corne@hoogerbrugcuisine.nl
W www.hoogerbrugcuisine.nl

Hoogerbrug Cuisine

Het woord ‘standaard’ komt niet voor in het Hoogerbrug-woordenboek.  ‘Maatwerk’, ‘creativiteit’, ‘een persoonlijke benadering’ en ‘ouderwetse passie’ zijn woorden die ons en onze werkwijze goed omschrijven. Elke dag staan wij klaar: van de vroege ochtend tot de late avond zijn we bezig met heerlijk en origineel eten. Onze focus ligt dan ook op catering. En dat zie je niet vaak. Wij doen het er niet ‘even bij’. Catering is onze passie, ons hart. Wij zijn catering. Altijd en overal gaan we 100% voor onze klanten.

Geschiedenis

Corné Hoogerbrug is vanaf juni 2012 gestart met z’n bedrijf dat toen nog Hoogerbrug Partyservice heette. Doordat Corné als slager werkzaam was, kwam hij regelmatig in aanraking met levering van buffetten en barbecue’s. Na een aantal jaren voor een werkgever deze partycatering verzorgd te hebben, bleek er groeiende behoefte aan een goede partycateraar die producten met kwaliteit leverde en goede service verleende.

De basis voor een goed lopend bedrijf werd gelegd en al snel bleek de stroom aanvragen niet meer te combineren met een baan. In 2016 werd de stap gezet om volledig zelfstandig te werken. De naam werd gewijzigd naar Hoogerbrug Cuisine, de huisstijl werd aangepast aan het diverse cateringswerk. Kortom: klaar voor een stevige groei!

Die kwam snel op gang, waardoor we in 2019 met 15 vaste medewerkers dagelijks klaar staan om onze opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier, van fantastische catering te voorzien. Grote opdrachten, uitdagende projecten en veel maatwerk zet Hoogerbrug Cuisine steeds weer in de schijnwerpers.

Het pakket van diensten dat Hoogerbrug Cuisine aanbiedt, is heel divers. Klanten kunnen terecht voor belegde broodjes, maaltijd aan huis, overwerkmaaltijden, buffetten, barbecuepakketten, dranken, bedienend personeel, koks op locatie, instellingscatering, enz.

Hoogerbrug Cuisine levert volledig maatwerk en dat maakt aangeboden projecten steeds weer tot goedlopende klussen. Zowel Corné als de mensen die hij om zich heen verzamelde houden van veel uitdaging, en gaan daarom niets uit de weg. Voor elk probleem is een oplossing en voor elke uitdaging een passend aanbod. Op cateringgebied doen wij echt alles!

Hoogerbrug is creatief: tijdens de coronapandemie werd een geheel nieuwe tak aan het bedrijf toegevoegd: die van kant-en-klaarmaaltijden. Inmiddels vindt u in meer dan 20 supermarkten in Nederland de kwaliteitsmaaltijden in de winkels liggen. En we zijn er nog lang niet !

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier