• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Houthandel Van der Hoek
Denemarkenlaan 1
2391 PZ Hazerswoude
T 0172-214 439
E info@houthandelvanderhoek.nl
W www.houthandelvanderhoek.nl

Houthandel Van der Hoek

Zijn bedrijf, Van der Hoek Trading, bestaat inmiddels al weer heel wat jaar. Net voor de crisis gestart… Corné: „Ja, maar wij zijn gelukkig niet zo erg afhankelijk van de bouw. Wij zijn een handelsonderneming in voornamelijk hout, ook wel draadproducten van ijzer. De klant kan bij ons terecht voor hardhouten palen, hardhouten planken, hardhouten balken, geïmpregneerd tuinhout, tuinschermen, vlonderplanken, beschoeiingen en allerlei aanverwante artikelen. Als importorganisatie zijn wij actief met het importeren van onder andere draad-en gaas producten en tonkinstokken uit het ‘Verre Oosten’. Maar ook als importeur van (FSC- gecertificeerd) hardhout, geïmpregneerd hout en houtproducten kunnen wij veel voor de klanten betekenen. Wij betrekken hout uit het ‘economisch opbloeiende’ Letland, uit Polen, maar ook uit Brazilië, Indonesië en Kameroen. Natuurlijk hebben we met toenemende wet- en regelgeving te maken op het gebied van duurzaamheid. Sinds maart van dit jaar geldt bijvoorbeeld de wet, waarbij bepaald is dat een houtimporteur moet kunnen aantonen, dat hij het hout, dat hij geïmporteerd heeft, ook daadwerkelijk legaal is. Ik vind de gedachte erachter goed, maar soms slaat men in dit soort zaken ook wel eens door”, aldus Corné.
Als kleinschalig bedrijf werkt Van der Hoek met een beperkt aantal mensen. „We kunnen daardoor  steeds een optimale en duidelijk klantgerichte service bieden. En als het over de crisis gaat, hebben we geen redenen tot klagen. Ondanks het feit dat het allemaal iets minder is, krijgen we meer dan genoeg. Waarvoor ons de Heere dank past!”

Ik hoop dat we iets voor elkaar kunnen betekenen

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier