• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

J. van Esseveld & Zn.
Rijksstraatweg 233
3921 AG Elst (Rhenen)
T 0318 - 472 114 | 0318 - 472 241
E info@esseveld.nl
W www.esseveld.nl

J. van Esseveld & Zn.

Op 1 oktober 1991 startte Jan van Esseveld samen met zijn vrouw Corrie het bouwbedrijf. Eerst deden zij zoveel mogelijk werkzaamheden alleen, maar al snel werd dat te veel. Werknemers werden aangetrokken en ook de kunststofbranche werd meteen uitgebreid. Zo openden zij hun showroom in een klein winkelpandje aan de Rijksstraatweg in Elst, ongeveer 50 m², maar precies genoeg om een grote klantenkring op te bouwen. Dat is gelukt, mede namens het vertrouwen van al onze klanten in de afgelopen jaren.

Inmiddels, 27 jaar later, zijn we in de huidige situatie met 30 personen werkzaam aan de Rijksstraatweg te Elst, met een grote showroom van maar liefst 400 m² en een eigen productie van aluminium kozijnen. Daarnaast hebben we een showroom in Loosdrecht van 150 m² en een showroom in Zeist van 100 m². Door de jaren heen hebben we een enorm klantenbestand opgebouwd, waarvan de klanten ook nu nog regelmatig nieuwe opdrachten verlenen. We zijn geprofessionaliseerd, en dat is te zien aan ons werk. Ook zijn Kemp van Esseveld en Jasper Jansen tot de firma toegetreden. Samen met onze collega’s maken we van elk project een ‘droomplaatje’!

Zie voor meer info: https://www.esseveld.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier