• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Jan Banket
Storkstraat 9B
3905 KX Veenendaal
T +31 318 769088
E info@janbanket.nl
W janbanket.nl

Jan Banket

Jan Banket is een banketbakker gevestigd in Veenendaal sinds november 2013. Eigenaar Jan Bos was daarvoor al ruim 28 jaar werkzaam als banketbakker.

Eén van de specialiteiten van Jan Banket is de maatwerk bruidstaart. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden als het om banket gaat. Denk bijvoorbeeld aan de op maat gemaakte taarten, gebakjes, koeken, saucijzenbroodjes en nog veel meer.

Jan Banket is de afgelopen jaren uitgegroeid van een eenmanszaak naar een VOF. Dit betekent dat wij meer producten kunnen leveren met een nog betere kwaliteit. Jan Banket levert niet alleen in de provincie Utrecht, waar het bedrijf gevestigd is, maar in heel Nederland. Heerlijke taarten worden bij u thuis of op de zaak afgeleverd. Wij hebben geen vaste winkel, maar op afspraak bent u natuurlijk van harte welkom.

Zie voor meer info: https://janbanket.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier