• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

JVB Meubels
Middelkampseweg 7 B
5311 PC Gameren
T 0418-700560 | 06-57202767
E info@jvbmeubels.nl
W www.jvbmeubels.nl

JVB Meubels

JvB Meubels levert uitzonderlijke kwaliteit

 Eigenaar Johan van Bruchem van JVB Meubels in Gameren werkt bijna vier jaar met volle overtuiging aan zijn bedrijf dat zich richt op het middensegment en hogere klasse tuinmeubelen en alles wat daarmee te maken heeft. „Wie bij ons in de showroom komt, ervaart direct de kwaliteit!”

JVB Meubels richt zich met de verkoop van tuinmeubelen en -accessoires op het meer exclusieve en duurdere segment op de markt. Johan: „Allerlei doe-het-zelf-zaken, tuincentra en plaatselijke dorpswinkels zijn voor ons absoluut geen concurrenten. Wij verkopen alles wat met het buitenleven te maken heeft. Daarbij moet je denken aan: tuintafels, tuinstoelen, loungesets, barbecues, tuinverlichting, sfeerhaarden, parasols, vuurkorven en heaters. We verkopen deze artikelen vanaf het middensegment, waardoor we ook een bepaalde categorie klanten aan ons binden. Overigens zal geen enkele klant een drempel ondervinden om bij ons binnen te lopen en de showroom te bewonderen. De uitstraling van een meubel is heel belangrijk. Wie bij ons binnenloopt, wordt verleid door de kwaliteit. Dat ervaart de klant niet alleen in het gebruik, maar ook voor de levering: onze leveranciers denken met ons en de klant mee en garanderen vaak een uitgebreidere garantie en een veel langere garantietermijn.”

Nieuwe generatie

Johan zegt dat hij met zijn bedrijf behoort tot de ‘nieuwe generatie’ tuinmeubelbedrijven. „Dat heeft vooral te maken met de manier waarop klanten worden geworven. Mijn generatie moet het hebben van de digitale wereld en werft klanten via internet en sociale media. Daarin ligt onze kracht.” Onze klanten komen uit het hele land, van Groningen tot Maastricht, en een deel uit België. Ze zitten soms uren in de auto om bij ons een mooi assortiment te kunnen zien. Daar zijn we trots op. Klanten kunnen op onze website door middel van een video door onze showroom heen lopen en hebben ze een mooi beeld van wat ze kunnen verwachten.”

 

Voor meer info, zie: https://www.jvbmeubels.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier