• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Kerkhoff Bedrijfsdeuren
Maarten van Rossumweg 5
5307 HC Poederoijen
T 06-19493235
E info@kerkhoffbedrijfsdeuren.nl
W www.kerkhoffbedrijfsdeuren.nl

Kerkhoff Bedrijfsdeuren

Kerkhoff Bedrijfsdeuren & Montage bestaat vijf jaar

Kerkhoff Bedrijfsdeuren & Montage is gespecialiseerd in de verkoop en montage van nieuwe industriële bedrijfsdeuren. Ook verzorgt het bedrijf uit Poederoijen onderhoud, keuringen en reparaties van bestaande bedrijfsdeuren en lost het storingen op. Op 1 januari 2023 bestaat het bedrijf van Maarten en Mathilde Kerkhoff vijf jaar. „De Heere heeft ons hier in dit werk geplaatst.”

Kerkhoff Bedrijfsdeuren & Montage heeft een breed assortiment deuren van verschillende merken voor de zakelijke markt. Verkoop, montage en onderhoud van industriële deuren, overheaddeuren, snelroldeuren, branddeuren en docks vormen het grootste gedeelte van het werk. In het nabijgelegen Brakel bevindt zich een magazijn met onderdelen voor alle uiteenlopende merken, waardoor er bij storingen snel geschakeld kan worden.

Overigens kan ook de particulier bij Kerkhoff terecht. Maarten: „De markt voor bedrijven is voor ons gunstiger: je hebt een veel aantrekkelijker voortraject. De particulier kiest anders en is veel meer gericht op hoe het eruit zien en de ondernemer kijkt vooral naar doelmatigheid.”

 

Verwondering

Bij Kerkhoff Bedrijfsdeuren & Montage staat eerlijkheid hoog in het vaandel: „We geloven dat God ons leven en ook ons zakelijke leven leidt. Hij zegt dat we Hem lief moeten hebben boven alles en onze naasten als onszelf. Dat houdt voor ons onder andere in, dat we onze klanten helpen zoals ook wij zelf geholpen willen worden. Deze weg heeft Hij ons gegund en dat ging wonderlijk en dat is tot op de dag van nu nog tot verwondering.

 

Personeel is ons visitekaartje

Maarten weet waarom de klant bij hém moet zijn: „Wij hebben erg korte lijntjes en werken daardoor erg efficiënt. Dat merkt de klant. We hebben onlangs twee nieuwe monteurs aan kunnen nemen en dat is in deze tijd ook opmerkelijk. Het betekent voor ons dat we moeten leren loslaten, maar dat doen we graag aan deze échte vakmensen. Zij zijn ons visitekaartje. Vanwege de hoeveelheid werk dat hen wordt gegund, wordt er ook met een vast team van zzp’ers gewerkt dat wordt ingehuurd voor de montage van deuren. Ze werken, net zoals het eigen personeel, elk project keurig af en laten alles opgeruimd achter. We proberen de klant te ontzorgen. De administratie, inkoop, verkoop en de coördinatie van nieuwbouwprojecten is in handen van Mathilde. Sinds kort is er een administratieve kracht in dienst die één dag in de week bijspringt.”

 

 

Kwaliteitsgarantie

Kerkhoff Bedrijfsdeuren & Montage heeft een goede relatie met andere deurbedrijven en is aangesloten bij NEBRIN, de branchevereniging voor vakbekwame industriedeurbedrijven. Hier worden onder andere kennis en ervaring onderling uitgewisseld wat hen helpt om de klant optimaal te bedienen. Hun motto is dan ook: ‘Uw wens is onze uitdaging’.

 

 

Voor verdere info: www.kerkhoffbedrijfsdeuren.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier