• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

KROON Vloeren in Steen
Energieweg 8c
4231 DJ Meerkerk
T 0183-354225
E info@kroonvloereninsteen.nl
W www.kroonvloereninsteen.nl

KROON Vloeren in Steen

De projectentak van dit bedrijf, KROON Projecten in Steen, voorziet grote bouwwerken van steen. Grote vloeren, natuursteen gevelbekleding en al het overige maatwerk in steen. Projecten die ze gerealiseerd hebben zijn onder meer het Metrostation in Rotterdam en het luxe 5 sterren Waldorf Astoria Hotel in hartje Amsterdam.

John Kroon, eens tegelzetter van beroep en Jacco Fierloos, voorheen projectleider, zijn in 2002 samen met een showroom gestart met vloeren in steen. Die is inmiddels in aantal vierkante meters verdubbeld. Nu voorzien ze talloze woningen van stenen vloeren en wandtegels. Natuursteen vloeren, zoals marmer, hardsteen, graniet of leisteen, maar ook keramische vloeren. Het complete pakket rond de nieuwe vloer wordt aangeboden: advisering, levering, plaatsing, eventueel met vloerverwarming, onderhoud, lijm en of andere bouwstoffen.

Uitzoeken? Dat kan in de schitterende showroom waar de diverse stenen als een loper aan de voeten liggen. John: „Wij hebben een uitgebreide, overzichtelijke, exclusieve showroom met een groot assortiment van maar liefst meer dan 1.000 verschillende soorten natuursteen en keramische vloertegels. Oriëntaals, landelijk, klassiek, romantisch, design: elke soort tegel is wel vertegenwoordigd. Zoveel aanbod tref je onder één dak nergens in de regio aan!”

Bij het Meerkerkse bedrijf is de klant koning. Ze zijn enthousiast, komen de afspraken stipt na, geven persoonlijk advies en bieden kwaliteit en dat met een goede prijsverhouding. Dat de klant koning is, is ook letterlijk waar. John: „Wij hebben een deel van het natuursteenwerk voor de Koninklijke villa Eijkenhorst in Wassenaar mogen uitvoeren. Daar zijn we best een beetje trots op!”

Zie voor meer info: https://www.kroonvloereninsteen.nl

 

Schitterende eigen showroom  Genoeg te zien bij Kroons showroom

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier