• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Lambers Legal & Incasso
Laan van Westenenk 12
7336 AZ Apeldoorn
T 085-0777620
E a.lambers@lamberslegal.nl
W www.lamberslegal.nl

Lambers Legal & Incasso

Lambers Legal & Incasso is een landelijk werkend incassobureau met accent op de juridische (proces)praktijk. Vanuit ons kantoor in het centraal gelegen Apeldoorn kunnen wij bedrijven en organisaties in het hele land bedienen. Wij zijn een kleinschalig en betrouwbaar incassobureau waar persoonlijk contact centraal staat.

Binnen Lambers Legal & Incasso is vele jaren ervaring aanwezig op het gebied van credit management. De eigenaar, Arjen Lambers, is zelf werkzaam geweest bij een aantal gerechtsdeurwaarderskantoren als incassojurist en gerechtsdeurwaarder. Hij behandelde zowel het minnelijke traject, het gerechtelijke traject als het executoriale traject. Van het opmaken van de dagvaarding en alles wat daaraan vooraf gaat tot aan het ten uitvoer leggen van het verkregen vonnis. De laatste jaren was Arjen Lambers als partner actief binnen een kleinere gerechtsdeurwaardersorganisatie, waarvan hij ook de medeoprichter was.

Zie voor meer info: https://www.lamberslegal.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier