• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Medicall Life Support
Hogedijkseweg 18
4041 AW Kesteren
T 0488- 48 43 50
E customerservice@medicalllifesupport.nl
W www.medicalllifesupport.nl

Medicall Life Support

Welkom bij Medicall Life Support! In 2002 startten wij  als leverancier van Eerste Hulp- en BHV-artikelen. Als snel hierna startten wij ook  met de implementatie van de AED’s en de daarbij behorende cursussen. Met het logische gevolg dat ook de BHV-opleidingen hieraan werden toegevoegd.

Als eerste in Nederland gaven wij de cursus Eerste Hulp inclusief AED-gebruik! Al onze instructeurs zijn werkzaam binnen de professionele hulpverlening. In-company of in ons nieuwe moderne trainingscentrum zijn onder andere BHV-, EHBO-, Eerste Hulp aan kinderen en ploegleidercursussen mogelijk. Onze kennis = uw winst! Met al onze ervaring in de professionele hulpverlening en door onze informatie en adviserende rol zijn wij inmiddels hét toonaangevende adres in de BHV- en EHBO wereld. Dit heeft geresulteerd in het ontwerp van onze eigen unieke hulpverlenerstassenlijn, afgestemd op de wensen van de hulpverlener.

Onze enthousiaste medewerkers geven graag advies op maat, dus afgestemd op de wensen binnen uw bedrijf, kerk, school of instelling. Hoog in het vaandel staan bij ons kwaliteit, advies en service, waaronder snelle levering. Wij streven ernaar om de bestellingen die vóór 16:00 uur worden aangevraagd de volgende werkdag bij u af te leveren. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons bedrijf. De koffie staat altijd klaar!

Zie voor info: https://www.medicalllifesupport.nl

 

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier