• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Medicall Life Support
Hoge Dijkseweg 18
4041 AW Kesteren
T 0488- 48 43 50
E customerservice@medicalllifesupport.nl
W www.medicalllifesupport.nl

Medicall Life Support

Welkom bij Medicall Life Support! In 2002 startten wij  als leverancier van Eerste Hulp- en BHV-artikelen. Als snel hierna startten wij ook  met de implementatie van de AED’s en de daarbij behorende cursussen. Met het logische gevolg dat ook de BHV-opleidingen hieraan werden toegevoegd.

Als eerste in Nederland gaven wij de cursus Eerste Hulp inclusief AED-gebruik! Al onze instructeurs zijn werkzaam binnen de professionele hulpverlening. In-company of in ons nieuwe moderne trainingscentrum zijn onder andere BHV-, EHBO-, Eerste Hulp aan kinderen en ploegleidercursussen mogelijk. Onze kennis = uw winst! Met al onze ervaring in de professionele hulpverlening en door onze informatie en adviserende rol zijn wij inmiddels hét toonaangevende adres in de BHV- en EHBO wereld. Dit heeft geresulteerd in het ontwerp van onze eigen unieke hulpverlenerstassenlijn, afgestemd op de wensen van de hulpverlener.

Onze enthousiaste medewerkers geven graag advies op maat, dus afgestemd op de wensen binnen uw bedrijf, kerk, school of instelling. Hoog in het vaandel staan bij ons kwaliteit, advies en service, waaronder snelle levering. Wij streven ernaar om de bestellingen die vóór 16:00 uur worden aangevraagd de volgende werkdag bij u af te leveren. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons bedrijf. De koffie staat altijd klaar!

Zie voor info: https://www.medicalllifesupport.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier