• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Mister Chat BV
Plantageweg 45
2951 GN Alblasserdam
T 078-303 00 23 | 06 5795 6287
E mtenhoor@misterchat.nu
W www.mistersales.nu

Mister Chat BV

KANSEN ZIEN EN PAKKEN

Sales is prikkelen. Sales is uitdagen. Kansen creëren én ze pakken. De markt biedt vaak verkoopkansen in overvloed. Hoeveel kansen laat u liggen? Die vraag daagt ons uit. MisterSales is dé specialist is het creëren van omzetgroei. U kiest met MisterSales voor een partner die u helpt uw ambities waar te maken. U kunt vertrouwen op onze gedegen kennis en ervaring. En op onze heldere visie en gedisciplineerde aanpak.

KOM KENNISMAKEN
ONZE MISSIE

MisterSales is een groep van Sales Professionals die bij al haar activiteiten de commerciële groei van de opdrachtgever centraal stelt. Wij stellen ons op als de schaalbare, flexibele en daadkrachtige partner die de opdrachtgever volledig ontzorgt in zijn behoefte naar commerciële groei.

Onze mensen zijn daarin de belangrijkste spil. Een rechtgeaarde MisterSales medewerker werk actief aan zijn persoonlijke ontwikkeling, draagt het klantbelang op zijn hart en zorgt voor een gezond resultaat.

DE MISTERSALES AANPAK

Succes in sales komt niet uit de lucht vallen. Dat moet je bouwen, net als een huis. Het begint met een solide fundament, daarna de muren en vervolgens past het dak. Een stapsgewijze aanpak leidt tot kwaliteit, stevigheid en uiteindelijk tot duurzaam succes. Wij helpen je graag je sales succesvoller te maken, middels onze ervaren en gedisciplineerde aanpak. Meer weten over ons proces? Neem gerust even contact op met mij.

1. DOELSTELLINGEN VASTLEGGEN.

Het begin van succesvolle sales is natuurlijk het vastleggen van de doelstellingen, dat is de eerste stap. Denk hierbij aan hoeveel omzet u wilt realiseren, het aantal klanten dat u wilt aansluiten, de hoeveelheid leads die gegenereerd moeten worden etc.

2. DOELGROEP ANALYSE

Daaruit volgt voor ons logischerwijs stap 2: de doelgroep-analyse. Wie zijn uw huidige klanten, hoe ziet de ideale klant er eigenlijk uit, waar bevindt hij zich en welke gemeenschappelijke uitdaging hebben ze.

3. PROPOSITIE ANALYSE

Wat zijn de Unique Buying Points van uw product. Waarom zou men kopen bij uw organisatie, wat zijn de ‘wakkerligpunten’ van uw doelgroep en is uw boodschap goed afgestemd op uw doelgroep.

4. CONCURRENTIE ANALYSE

Met wie wedijvert u in de markt, waar zit de kracht en de zwakte van de concurrent en hoe zetten wij deze in om deals te winnen ten gunste van ons bedrijf.

5. CONTACTSTRATEGIE

Vervolgens wordt het tijd om te kijken naar de wegen die bewandeld worden: Via welke kanalen bereikt u uw potentiële klanten en kandidaten op dit moment? Welke van die kanalen kunnen we optimaal gaan be Content

6. CONTENTAANPAK.

Stap 6 is het ontwikkelen van een content: hoeveel content wilt u op welk moment en hoe vaak publiceren we dit? Kortom; hoe zijn en blijven we relevant met onze informatie naar de markt, we willen tenslotte een kennispartner zijn.

7. INRICHTEN PLATFORMEN.

Met stap 7 richten we de platformen in: de software voor onze telemarketeers, de bijbehorende agendakoppelingen en natuurlijk de marketing-software voor het volgen van de content. Kortom; uw campagne krijgt een unieke plaats in ons proces.

8. TRAINEN VAN HET TEAM

Stap 8: het trainen van het team dat voor u aan de slag gaat, zodat zij weten hoe alles werkt, wat de doelstellingen zijn en hoe we die gaan realiseren. Ook uw eigen mensen worden in deze training opgenomen, zodat er een sterke uniforme aanpak ontstaat.

9. COMMERCIEEL DRAAIBOEK.

U ontvangt een commercieel draaiboek wat leidend wordt voor een succesvolle samenwerking. De genoemde 8 stappen worden zorgvuldig uitgeschreven. Dit geeft helderheid in de strategie en aanpak.

Laat u overtuigen door MisterSales. Neem contact met ons op, bel met 078 303 00 23 en kom gezellig een kop koffie drinken.

JP MisterSales-2

JAN PIETER VREEKEN

Groeiadviseur

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier