• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Nicole Colijn Photography art
Goudse Rijweg 346
2771 BA Boskoop
T 06-30399278
E nicole@nicolecolijn.com
W www.nicolecolijn.com

Nicole Colijn Photography art

Colijn: ‘Tijd voor een nieuwe stap en kijken wat er op mijn pad komt’

 Nicole Colijn is zo’n 10 jaar geleden gestart met een christelijke internationale kinderopvang in Den Haag. Haar activiteiten breidden zich alleen maar uit. Haar 10forKIDS gaat echter met ingang van 1 januari 2023 op in Elorah. Nicole is onderneemster, blijft lid van de VRO, maar neemt voorlopig een sabbatical. „Ik weet niet hoe het er over een half jaar uitziet!”

 Nicole heeft zowel een financiële opleiding gedaan als de opleiding voor onderwijsassistent. Die combi maakte ook dat ze ervoor koos om een christelijke internationale kinderopvang en buitenschoolse opvang te realiseren. Dat gebeurde in Den Haag en ze deed dat daar samen met haar compagnon Tineke Hendrikse. Vanwege het succes werd er in 2017 ook een kinderopvang gerealiseerd in Vlaardingen en in die plaats kwam het zelfs tot een derde vestiging.

Wij zijn dankbaar dat we Gods zegen hebben mogen ervaren in ons werk. „We hebben een heel mooie tijd gehad en ervaren vooral tevredenheid bij medewerkers, ouders, kinderen en onszelf. Maar: er gebeurt enorm veel in de wereld van de kinderopvang. Door de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang zijn de regels binnen de kinderopvang enorm toegenomen. Het idee achter de regels is heel goed, je wilt namelijk kwaliteitsverhoging bereiken. We hebben ondervonden dat de praktijk er juist voor zorgt dat je door deze nieuwe wet veel kunst- en vliegwerk moet uithalen om je werk gedaan te krijgen op een manier waar je als ondernemer achter kunt staan. Bij onze bedrijfsgrootte heb je als ondernemer veel verschillende petten op. Zo waren wij eigenaar, vestigingsmanager en bestuurder. Alles goed en weloverwogen doen, wordt hierdoor een uitdaging. Wij vonden dat nu juist heel belangrijk. 10forKIDS is de afgelopen jaren gegroeid als organisatie en dat geldt ook voor ons als persoon. Voor ons is het nu tijd voor een nieuwe stap. Daarom hebben we een andere partij gezocht die 10forKIDS kan versterken en hebben die in de reformatorische hoek ook gevonden: christelijk reformatorische kinderopvang Elorah,”zo vertelt Nicole.

 

Tijd voor een nieuwe stap

Ze zegt het werk in vertrouwen over te geven aan die nieuwe organisatie. De afgelopen tijd stond in het teken van overdracht en afscheid nemen. „Je laat iets heel moois achter. Een soort ‘eigen kindje’, omdat je ermee bent gestart en het ook hebt zien groeien. Als ondernemer vind je altijd wel weer iets, waarin je uitdaging ziet, maar voorlopig kijk ik niet te ver vooruit. Het eerste half jaar wil ik gebruiken voor een sabbatical. In alle rust deze periode afsluiten, tijd hebben om nieuwe plannen te maken, tijd met familie en kijken wat er op mijn pad komt. Naast mijn werk in de kinderopvang ben ik fotograaf en fotografeer ik onder andere stillevens. Daar had ik de laatste jaren minder tijd voor en wil ik nu weer gaan oppakken. Als ik omkijk, kijk ik dankbaar terug op een mooie bijzondere tijd waarin de Heere voor ons gezorgd heeft. Als ik vooruitkijk, weet ik niet precies hoe het er over een half jaar uitziet, maar zie ik in vertrouwen de toekomst tegemoet. “

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier