• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen
T 0548-53 03 50
E mhschalij@paulroescher.nl
W www.paulroescher.nl

Paul Roescher

Paul Roescher, met vestigingen in Apeldoorn en Rijssen, is een meer dan gerenommeerde naam in de woonbranche. Al sinds 1971 staat Paul Roescher voor kwaliteit, lager in prijs dan waar ook!

Zeer groot aanbod
Alle goederen die in een nieuw huis als vaste elementen worden gemonteerd, kan men bij Roescher onder één dak bij elkaar zoeken! In de twee Megastores (in Rijssen en in Apeldoorn) vindt de klant zeer grote afdelingen voor diverse specialismen: keukens, badkamers, tegels, haarden, vloeren en schuifdeurkasten. Een uniek one-stop-shopping concept!

Combi-voordeel
Kers op de taart is het ‘combi-voordeel’. Bestelt men naast de keuken ook een badkamer, tegels, een haard, een vloer en een schuifdeurkast, dan levert dit stapels voordeel op. Hoe meer iemand shopt, hoe meer combi-voordeel!

Laagste prijzen
Het accent ligt bij Paul Roescher op kwaliteit tegen de laagste prijs, zonder aanbetaling! De klant profiteert van groot inkopen en een geoliede organisatie; het geheim achter onze prijzen! Of u nu zoekt naar een super-de-luxe Suprematie keuken, een Budget kachel of een badkamer van klassiek tot modern; bij Roescher weet u zeker dat u kwaliteit koopt voor de laagste prijs.

Dienstverlening in eigen beheer
De distributie (magazijn, planning, bezorging, wagenpark) en de landelijke servicedienst houdt Paul Roescher geheel in eigen beheer om kwaliteit te kunnen waarborgen. Ongeveer 50 gemotiveerde werknemers doen hun best om het de klant volledig naar de zin te maken.

Lange geschiedenis – veel ervaring
In 1971 begon Paul Roescher zijn zaak vanuit een kippenschuur in Raalte! Begonnen werd met keukens en badkamers, maar al snel breidde Roescher dat met de afdelingen haarden, vloeren en schuifdeurkasten. De totale vloeroppervlakte is nu ongeveer 23.000 m2. De groei van kippenschuur naar twee Megastores leverde een schat aan ervaring op, waarvan de klant profiteert.

VRO-lid
Het lidmaatschap van de VRO onderstreept en versterkt de identiteit van het bedrijf Paul Roescher. In de dagelijkse praktijk merken zowel klanten als leveranciers dat Paul Roescher een betrouwbaar bedrijf is. Het nakomen van afspraken, financiële betrouwbaarheid, respect en hard werken voor de kost; zomaar enkele steekwoorden die Paul Roescher omschrijven. De VRO biedt ondernemers de ruimte om hierin van elkaar te blijven leren en elkaar te bemoedigen!

Zie voor meer info: https://www.paulroescher.nl

Paul Roescher megastore Apeldoorn  Paul Roescher megastore Rijssen  Paul Roescher distributie wagenpark  

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier