• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Projectservice Zuidwest B.V.
Ferdinand Bollaan 14
4401 SC Yerseke
T 085-7603700 | 06-83949075
E jdek@projectservicezuidwest.nl
W www.projectservicezuidwest.nl

Projectservice Zuidwest B.V.

Wie binnen zijn eigen kantoor of instelling ook maar íets heeft te doen op het gebied van vloerafweking: Projectservice Zuid-Holland staat er absoluut klaar voor!

„Om een indruk te geven: we hebben onlangs 586 appartementen in Rotterdam van nieuwe vloerafwerking voorzien. Daarvoor een project van 616 appartementen, het World Fashion Centre in Amsterdam mogen we tot onze klanten rekenen en nu zijn we in Leeuwarden bezig met de zeventiende etage van een studentenhuisvesting van nieuwe laminaatvloeren te voorzien. Ook al hebben we het kantoor in Yerseke, we zitten door het hele land”, vertelt Dek.
Hij zegt versteld te staan van de snelle toename van het aantal opdrachten. „We kunnen door het hele land aan de slag, omdat we met een min of meer vaste groep freelance stoffeerders werken. Als je een goede verhouding hebt aan prijs en kwaliteit en bovendien flexibel meedenkt met de klant, geeft dat een stukje waardering en klanttevredenheid. Daar waar de klant soms denkt aan een duurdere variant, kunnen wij vaak een goedkoper alternatief bieden van vergelijkbare kwaliteit”, aldus de directeur van Projectservice Zuidwest.
Dek vindt zijn klantenkring vooral onder zorginstellingen, kantoren en scholen. „Wij leveren alles op het gebied van vloerafwerking: marmoleum, pvc-vloeren, parket, laminaat, maar ook tapijt(tegels). Daarnaast doen we ook alles op het gebied van zonwering, zowel binnen als buiten. Sinds enkele jaren hebben we een aparte B.V. voor gietvloeren, zodat we een breder traject met de klant in kunnen gaan. Onze klanten kunnen we dus op diverse gebieden ontzorgen en elke ondernemer weet: als ik met één man in zee ga, die me bevalt, weet ik ook wat ik aan hem heb!”

Zie voor meer info: https://www.projectservicezuidwest.nl

 

Johan Dek

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier