• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

ProteXt
Zwarteweg 30
2805 JJ Gouda
T 06-22905988
E wdejongste@pro-text.nl
W www.pro-text.nl

ProteXt

Niet alleen voor een d’tje of t’tje in een tekst. Maar gewoon, omdat je voelt dat teksten schrijven of het maken van content voor je website je corebusiness niet is. Daarom geven ondernemers allerlei vormen van in- of externe communicatie graag uit handen en ín handen van ProteXt uit Gouda.

Ondernemers hebben vaak behoefte aan kernachtige woorden over hun bedrijf. Zakelijk, maar tóch precies de juiste, gevoelige snaar rakend. Teksten die iets weergeven van hoe de ondernemer met zijn klanten, maar ook met zijn personeel en partners in zaken om wil gaan. Niet te lang, niet te kort, maar passend. Hoe maak je dan een tekst die aanspreekt? Een zakelijke tekst waar de opdrachtgever, maar ook de lezer, veelal de klant, zich wel bij voelt? ProteXt doet het ervaren!

ProteXt helpt graag bij de opzet van kloppende communicatie. Eigenaar Wim de Jongste: „Veel ondernemers zijn een bedrijf begonnen, omdat het ondernemen hen in het bloed zit. Ze gáán voor hun product. En geef hen eens ongelijk. Er is briefpapier ontworpen, een website gebouwd, er worden offertes, maar ook advertenties opgesteld en brieven geschreven. Op een gegeven moment dienen zich toch vragen aan als: klopt het nog wel allemaal met elkaar? Is de herkenbaarheid van het bedrijf nog wel gediend met de huidige wijze van naar buiten treden? De meest uitdagende vraag is dan: heb je een visie en een missie voor je bedrijf en weet je die om te zetten in doelstellingen over hoe je wilt communiceren? Het is de tak van sport, waarvoor de ondernemer vaak niet is opgeleid en die hij graag in handen geeft van een ervaren iemand, die weet wat hij doet.”

Interviews, advertenties, advertorials, bedrijfspresentaties, websitecontent, persoonlijk verhalen, van belangrijke brieven tot magazines en glossy’s: ProteXt gaat de klus graag met u aan!

Zie voor meer info: http://www.pro-text.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier