• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

A.G. Rietveld Beheer BV
Reigersingel 11
2922 GP Krimpen aan den IJssel
T 06-53469450
E a.g.rietveld@kliksafe.nl

A.G. Rietveld Beheer BV

RietvelddeJong Accountants en Belastingadviseurs is een gerenommeerd accountantskantoor. Al vele jaren zijn wij gevestigd in een karakteristiek pand aan de Burgemeester Uilkensstraat in Bergambacht. Met ervaren en betrokken medewerkers zijn wij actief voor ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast werken wij voor particulieren, non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen.

Uw bedrijf, onze zorg!
Onder het motto ‘Uw bedrijf, onze zorg’ bieden wij u een compleet pakket diensten op het gebied van accountancy, administratie, belastingen en salarisverwerking. Bij een succesvolle bedrijfsvoering komt nog veel meer kijken en daarom reikt onze dienstverlening verder. Zo zijn wij u van dienst bij onder meer pensioenen, subsidieaanvragen, personeel & organisatie, juridische dienstverlening, mediation, automatisering, fusie & overname, bedrijfsopvolging en financiële planning.

Inloopspreekuur
Iedere derde zaterdagochtend van de maand kunt u als particulier of (startende) ondernemer bij ons binnenlopen. Er zit dan iemand voor u klaar die uw vragen kan beantwoorden. Wel vragen wij u van te voren hiervoor aan te melden.

Zie voor meer info: https://www.rietvelddejong.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier