• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Salomo Advies
Logistiekweg 24
7007 CJ Doetinchem
T 0314-368481
E info@salomoadvies.nl
W www.salomoadvies.nl

Salomo Advies

Hoeksche Gebroeders komen met webshop

Ze hebben er zin in, de twee broers Jan en Mark Verhoeven van de Hoeksche Gebroeders. Na een periode van markt- en product verkenning startten ze dit jaar met de webshopverkoop van relatiegeschenken in de vorm van producten uit de  Hoeksche Waard. De ‘groothandel’ in die producten, waarmee ze eerder begonnen en die bedoeld is voor de landwinkels en andere delicatessenwinkels , loopt inmiddels goed.

De twee broers hebben alleen ‘eigen’ producten in hun assortiment opgenomen, mede om hun eigen regio een steuntje in de rug te geven. „We hebben 25 voornamelijk streekeigen producten gevonden die bij ons in het aanbod pasten. We hebben onder andere een eigen puntje kaas, een eigen jammetje en een eigen appelstroop, maar ook een advocaatje uit de Hoeksche Waard. We hebben eigen flessen wijn, direct zelf geïmporteerd uit Spanje. “Alle producten betrekken we direct bij de eerste partij: er zit niemand tussen en daarom kunnen we kort schakelen, maar ook aantrekkelijke prijzen hanteren,” aldus Jan en Mark.

Wij bieden onze pakketten aan zowel bedrijven als particulieren aan. De jonge ondernemers: „We verzenden ze met PostNl en daarmee hebben we ook een betrouwbare bezorger. Belangstellenden kunnen uit een aantal pakketten kiezen en wij zijn er vast van overtuigd dat dat gaat lopen. “Deze keer geen bloemetje, maar een pakketje van de gebroeders!”

Landwinkels

Met de producten gaat broer Jan letterlijk en figuurlijk al langer ‘de boer op’. „We gaan de boerenlandwinkels af en hoewel er nogal wat staan in de Hoeksche Waard, zijn ze daarbuiten natuurlijk ook te vinden. We hebben nog wel terreinwinst te boeken, maar zijn voorlopig regionaal actief. Jan is bij ons meer de verkoper en ik bemoei me vooral met de afhandeling van de offertes, het rondbrengen, de verdere contacten met de klanten en de ontwikkeling van de webshop. “Zo bundelen we onze krachten en zetten die in,” aldus Mark.

 

VRO

De aanleiding van dat ze lid geworden zijn van de VRO ligt in het bezoek van de orgel- en zangavond van de VRO waar Andé Nieuwkoop het orgel bespeelde. Mark: „We kenden wat mensen die ook bij de VRO aangemeld waren en hebben hetzelfde gedaan, omdat we ook volledig achter de doelstelling kunnen staan. „Het is goed dat reformatorische bedrijven hun krachten bundelen en kennis met elkaar maken,” vindt Mark.

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier