• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Telefonade B.V.
Nijverheidsweg 9
4041 CK Kesteren
T 0488-440391
E info@telefonade.nl
W www.telefonade.nl

Telefonade B.V.

Het jonge bedrijf Telefonade in Kesteren heeft de eerste prijzen al binnen. In 2013 reikte Tele Combinatie de Award Beste Business Dealer aan eigenaar Jan van Brenk uit en in hetzelfde jaar deed Yes Telecom, de mobiele provider voor de zakelijke markt, datzelfde ook al voor de meest toegenomen klantendatabase.

Trotse eigenaar Jan van Brenk heeft zijn bedrijf gevestigd midden op een industrieterrein. „Oorspronkelijk komen we uit de automatiseringsbranche. In 2012 heb ik Telefonade overgenomen, puur gericht op telefonie en op de zakelijke markt. Ik ga erop uit om onder andere onder de VRO-leden mijn klanten te winnen. Naar mijn idee kunnen we veel van elkaar leren en zal ons bedrijf zeker een toegevoegde waarde zijn binnen de VRO. Mede, omdat er weinig mensen uit onze achterban in deze branche komen en op onze manier werken”, aldus de jonge ondernemer.
Particulieren kunnen binnenkomen in de winkel, maar Telefonade is hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt. „We hebben een winkel en servicepunt en dat is redelijk uniek. Op deze manier zijn er nog maar twee of drie winkels in Nederland. We hebben hier niet bewust voor gekozen, maar het is zo gelopen. We willen overigens toewerken naar online werkplekken, de hardware zal steeds meer gaan verdwijnen uit de panden.”
Van Brenk gaat verder: „In 2012 is Turbulent gestart, de gemeente Buren en de Neder-Betuwe hadden we al als klant, nu ook Rivierenland. Aan grote klanten inmiddels geen gebrek. We doen er ontzettend veel ervaring mee op. Na de crisis zien we met name groei in de mobiele transacties. In de toekomst zullen we veel meer als dienstverlener fungeren. Ook willen we ons meer gaan richten op het ICT-gebied. De kastjes en de snoertjes zullen steeds meer gaan verdwijnen, hier willen we nu niet meer in investeren.”
Een aparte tak van sport is de filtering. Jan van Brenk daarover: „We zijn inmiddels partner van Kliksafe. Vanuit die situatie kunnen we filters bieden voor elk abonnement!”

Zie voor meer info: https://www.telefonade.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier