• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Trainews Uitgeverij
Kerkplein 3
4401 ED Yerseke
T 0113 70 02 02
E info@trainews.nl
W www.trainews.nl

Trainews Uitgeverij

Wij werken iedere dag aan kranten en magazines. Uitgaven die er toe doen. Niet alleen in oplagen, maar vooral in bereik.

De attentiewaarde van uw boodschap bij uw doelgroep, dat is waaraan wij willen werken. Of het nu een uiting van uw organisatie is in één van onze eigen uitgaven, of een uitgave die wij speciaal voor u maken, wij maken er altijd iets bijzonders van. Welkom bij Trainews. Ontdek de kracht van de brievenbus.

In een wereld waarin retailers, bedrijven en andere organisaties strijden om de aandacht van hun doelgroep, maken onze kranten, magazines en retailfolders meetbaar een verschil.

Wij werken dagelijks aan een hoge attentiewaarde. Dat doen we voor zowel onze eigen uitgaven als voor de kranten en magazines die wij verzorgen voor onze opdrachtgevers. Kenmerkend is onze aanpak. We leveren daadwerkelijk een bijdrage aan het vergroten van de naamsbekendheid en de juiste branding bij uw doelgroep. Dat doen we met een scherp oog voor de harmonie tussen uw huisstijl en onze content en lay-out.

Ook retailfolders maken we op deze manier. Onze dienstverlening is onderscheidend door onze kennis van zaken, úw zaken. De psychologie achter de juiste prijs, het benutten van relevante klantdata, de keuze van het papier en het bepalen van het juiste bezorgmoment zijn voorbeelden van de kennis waarmee wij overtuigend meerwaarde bieden.

Naast deze rol als kennispartner, verzorgen we desgewenst het complete traject tot en met de druk, en verder. Want ook het verspreiden regelen we graag. Dit doen we onder ons eigen label verspreiden.com. Wij kennen de kracht van de brievenbus en weten alles van huis-aan-huis verspreiding en Direct Mail. We adviseren u over het bereiken van de juiste brievenbussen en kennen de weg daar naartoe. Zo maken we van iedere krant, magazine of retailfolder een uitgave met een optimaal resultaat.

 

Zie voor meer info: https://www.trainews.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier