• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens
Twigt Parket

Vaste grond onder de voeten hebben, dat willen we allemaal wel. Toch? Twigt Parket helpt bij het krijgen van een vaste voet aan de grond. Met recht: een specialist op het gebied van vloeren. „Wij staan als onderneming hier in Rotterdam gewoon graag met beide benen op de grond. In het belang van de klant”, aldus eigenaar Jan Twigt.

Of het nu gaat om parket, kurk, laminaat of pvc-vloeren, bij Twigt Parket is het allemaal mogelijk. Naast het leveren van en het vakkundig leggen van uw nieuwe vloer, is Twigt ook gespecialiseerd in het renoveren van een bestaande vloer of het plaatsen van vloeren op een vloerverwarming.
Twigt Parket voert een ruim assortiment van topmerken in de collectie. Zit hier nog steeds niet bij wat de klant zoekt, dan is het mogelijk om een exclusieve vloer geheel naar wens te laten produceren. Als finishing touch beschikt Twigt Parket over een ruime collectie schoonloopmatten.
Jan Twigt: „Het verkopen van vloeren heeft geen prioriteit. Een goed advies aan de klant staat op nummer 1! Klanten kunnen altijd monsterborden mee naar huis nemen om in eigen omgeving rustig de juiste keuze te kunnen maken. De man die de vloer verkoopt, is ook degene die thuis komt inmeten en zelf de vloer komt leggen. Wij werken voor particulieren, maar ook projectmatig voor bijvoorbeeld scholen, kerken, politiebureaus en allerlei organisaties en bedrijven.”
Wat uniek is, is de zelflegservice van Twigt Parket. Wie bij Twigt een vloer koopt en deze graag zelf legt, krijgt de vloer gratis ingemeten. De vloer wordt geleverd en Twigt Parket geeft voor het leggen ook nog eens de benodigde gereedschappen in bruikleen.

Zie voor meer info: https://www.twigtparket.nl

 

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier