• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Uitgeverij Om Sions Wil
Oost Kinderdijk 19
2953 CJ Alblasserdam
T 078 - 69 300 83
E info@omsionswil.nl
W www.omsionswil.nl

Uitgeverij Om Sions Wil

Het gezinsmagazine ‘Om Sions Wil’ verbindt in haar redactionele formule de Gereformeerde Gezindte in het belijden van de Kerk. Met dit doel in het oog schrijven diverse gezaghebbende scribenten uit de Gereformeerde Gezindte over allerlei terreinen van het leven met de bedoeling een pastorale handreiking te bieden voor het hele gezin.

Om Sions Wil is een gezinsmagazine voor de Gereformeerde Gezindte. De medewerkers en scribenten komen uit de Hersteld Hervormde Kerk, Protestantse Kerk in Nederland(Herv. Geref.), Christelijke Gereformeerde Kerken, Gereformeerde Gemeenten, Gereformeerde Gemeenten in Nederland en (Vrije) Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland.

Het gezinsmagazine Om Sions Wil verschijnt vanaf 1 maart in vernieuwde vorm. Een aantal bestaande rubrieken verschijnt ook in de nieuwe uitgave, daarnaast verschijnen er nieuwe onderdelen in ons blad.

Ook zullen een aantal rubrieken uit het in januari 2019 opgeheven blad ‘Kompas’ in Om Sions Wil verschijnen, zodat ons blad door alle leeftijden gelezen kan worden.

Zie voor meer info: https://www.omsionswil.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier