• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Uniek met Stijl
Achterstraat 11
4032 NN Ommeren
T 06-22799140
E info@uniekmetstijl.nl
W www.uniekmetstijl.nl

Uniek met Stijl

Ineke van Uniek met Stijl gaat voor het totaalplaatje!

Het profiel van persoonlijk adviesbureau Uniek met stijl wordt heel sterk bepaald door eigenaar Ineke van Westrenen. Ze is coupeuse, schoonheidsspecialiste, lerares modevakschool en imagoconsulente en geeft naast persoonlijke adviezen ook kleur- en stijladvies aan de zakelijke klant.  „Ieder mens is uniek en ieder mens heeft unieke sterke punten.”

 

Ineke zegt het voor een gezonde bedrijfsvoering ontzettend belangrijk te vinden dat ondernemer en medewerkers hun persoonlijke eigenheid behoudt. „Het is het kloppend hart dat ook in het bedrijf zal kloppen, als het tenminste door iedereen in de organisatie wordt gerespecteerd en gewaardeerd. De unieke punten, in combinatie met je karakter, vormen de basis voor een persoonlijke stijl. En het is mijn passie  om de mensen die bij mij komen happy en zelfverzekerd te laten voelen in kleding en verzorging die bij die persoon past, want dat is zó waardevol!” aldus de adviseur.

 

Adviezen

Ineke is sinds haar 25e jaar actief op het gebied van mode en kleur door haar beroep als Lerares Modevak. Ze vertelt: „Naast de cursisten alles te leren over het maken van eigen mode, genoot ik er van om de cursisten te adviseren over kleuren, pasvormen en stofsoorten. De mode afstemmen op persoonlijkheid, was en is voor mij ontzettend belangrijk. Daarnaast ontving ik vragen vanuit familie- vrienden- en kennissenkring over kleuren en pasvormen, of speciale kleding voor een gelegenheid. Ik ontdekte dat ik hier enorm van genoot en energie van kreeg, waardoor ik besloot om een opleiding tot Imago Consulente te volgen. Tijdens de kleur- en stijladviezen werd duidelijk dat er een onlosmakelijke verbinding bestaat tussen kleur, stijl en huidverzorging. Hierdoor ontstond de wens om het aanbod uit te breiden met huidverzorging.”

 

Totaalplaatje

Inmiddels heeft ze Uniek met Stijl opgericht en beschikt ze over een uniek mode-atelier en schoonheidssalon in de Betuwe. Ineke: „Respect, enthousiasme en creativiteit zijn onmisbaar voor dit werk. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen, om klanten optimaal te kunnen adviseren. Mijn klantenkring is heel divers: zzp’ers, leidinggevenden, maar ook mensen die voor kledingadvies komen voor een bruiloft. Ook zakelijk gezien, geldt, dat je een eerste indruk nooit meer over kunt doen. Als je dan als sollicitant graag wilt dat alles klopt, moet je er zeker ook zodanig uitzien dat alles klopt. Als je een leidinggevend bent met een grijze haardos, een wat verlopen zwart jasje en een spijkerbroek en erover klaagt dat je medewerkers slecht in actie komen, zou er dan niet iets kunnen zijn met je uitstraling? De ondernemer moet in velerlei opzichten het visitekaartje van zijn bedrijf zijn. Maar ik ben er ook voor je logo-advies. Een logo waar ontzettend veel rust in uitstraalt hoort niet bij een onderneming, waarbij actie voorop staat. Kortom: ik ben er voor de totale uitstraling: van logo tot folder, van bedrijfskleding tot website en van interieur tot exterieur. Zo ontstaat stijl en dat gaat samen met ‘uniek’! Wij gaan voor een kloppend totaalplaatje!”

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier