• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

V.O.F. A. Boom Tweewielers
Oosteinde 8
2825 AH Berkenwoude
T 0182-362955
E berkenwoude@boomtweewielers.nl
W www.boomtweewielers.nl

V.O.F. A. Boom Tweewielers

Bij Boom Tweewielers is de fiets op maat een specialiteit. Het bedrijf met filialen in Berkenwoude, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan de IJssel en Schoonhoven is het een begrip in de regio Krimpenerwaard en omgeving. De vijf rijwielzaken hebben een ruim assortiment elektrische fietsen, kinderfietsen, hybride fietsen, bakfietsen, kortom een rijwielspecialist die de klant heel wat te bieden heeft.

Directeur Arie Boom heeft, ondanks de economische crisis, altijd vooruit gedacht. Nog geen twee jaar geleden opende hij een nieuw filiaal in Krimpen aan de IJssel en heeft daardoor een wijdse klantenkring die loopt van Rotterdam tot ver voorbij Schoonhoven.
„Wanneer de temperatuur boven de 12 graden uitkomt en de zon feller gaat schijnen, wordt het druk in de fietsenbranche. Vooral de degelijke elektrische fietsen lopen als een trein, maar mensen kijken ook zeker weer naar meer trendy modellen. Wanneer een klant geïnteresseerd is in een nieuwe passende fiets voorzien we de klant van een gedegen professioneel advies. We meten de klant op met het bodyscanningsysteem. Zo kunnen we de klant een fiets op maat aanbieden en wordt bijvoorbeeld zadelpijn tot het minimale teruggebracht en sluit de afstelling van de fiets goed aan bij de lichaamsbouw van de klant,” aldus de fietsspecialist.
We zien ook steeds meer mensen die de elektrische fiets willen gebruiken voor woon-werkverkeer en jongeren die genieten van wielrennen met een mooie racefiets of een in de natuur bezig zijn op een flitsende mountainbike. Boom Tweewielers heeft zelf ook een sportief team waarvan er velen eens in de zoveel tijd meedoen met een gezamenlijke mountainbiketocht. Die informele sfeer vinden de meeste personeelsleden erg prettig en het is goed voor de onderlinge verhoudingen.
Ondanks de omzetgroei van de elektrische fietsen merkt de traditionele, maar moderne rijwielhandel steeds meer van de concurrentie van internetverkoop. Boom geeft aan dat de kans groot is dat de klant die via internet een fiets aanschaft, spijt krijgt van de aankoop. Arie: „Ten eerste weet je vaak niet wat je koopt. Naast de bekende A-merken dienen zich allerlei merken aan die de kwaliteitsconcurrentie absoluut verliezen. Bovendien: bij wie koop of krijg je je servicebeurten? De ervaren adviseur en goed technisch personeel hebben in dit vak gewoon een streepje voor. Natuurlijk kunnen de klanten ook bij ons via onze uitgebreide site een fiets aanschaffen. Toch zien wij de klant het liefst in de winkel waar de klant de fiets kan testen en weet wat hij of zij koopt. Wij gaan ervoor dat de klant persoonlijk kan worden gehólpen en de juiste keus kan maken voor het meest gebruikte vervoersmiddel in Nederland tot 7,5 km.”

Zie voor meer info: https://boomtweewielers.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier