• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Van Bruchem Verhuur & Dienstverlening
Vreedstraat 23
5314 BK Bruchem
T 06-43773598
E bruchemdienstverlening@gmail.com

Van Bruchem Verhuur & Dienstverlening

Van Bruchem voor uitvoering vanaf de tekening

 

Voor Evert-Jan van Bruchem is, als het om bouwen gaat, niet snel iets te veel. „Wij bouwen complete woningen en kantoorpanden en waar ik zelf niet aan toekom, huren we vakmensen in. De Bruchemse ondernemer is er ook voor verhuur van allerlei bouwmaterialen en grondverzetmachines voor de hovenier, stratenmaker en bouw. Daar is het mee begonnen,” vertelt hij.

 

Van Bruchem begon vlak voor de uiterst moeilijke coronatijd voor zichzelf nadat hij eerst voornamelijk werk had gedaan in de bouwmaterialenhandel en daar als werknemer had gefunctioneerd. Evert-Jan: „In het begin werkte ik nog vaak met mijn broer samen en verhuurden we trekkers, hoogwerkers, minigravertjes, steigers en andere voornamelijk bouw- en hoveniersgerelateerde materialen.”

Het ondernemerschap zit hem duidelijk in het bloed: diverse familieleden hebben een eigen onderneming. „Ik heb een aardig netwerk, maar leg mezelf echt toe op de bouw en daarbinnen doe ik eigenlijk alles, behalve stuc- en schilderwerk. Daar huur ik altijd mensen voor in, waarvan ik de goede kwaliteit ken. Laatst hadden we een klant bij wie het werk zich steeds verder uitbreidde: de man was zó tevreden, dat we er diverse vervolgopdrachten van kregen. Soms begin je met een kantoorpand en vraagt de ondernemer om ook bij hem thuis een aantal klussen te doen. Dat vind ik zelf ook het leukste: het zorgt voor afwisseling. Een half jaar alleen maar keukens installeren of drie maanden lang alleen maar tegelzetten, is niets voor mij,” aldus de ondernemer.

 

Totaalconcept

Evert-Jan werkt uit wat de architect, tekenaar en constructeur hebben bedacht. „Ik bespreek ook veel vanuit het werk zelf. Situaties zijn niet altijd zodanig dat alles van tevoren is vast te leggen in een dure tekening. Het mooie van ons bedrijf is wel, dat we voor het totaalconcept gaan vanaf de tekening tot aan het grond- en hovenierswerk na de bouw van het kantoorpand of woning,” aldus Van Bruchem.

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier