• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Van Dam, Van Dam & Verkade B.V.
Herengracht 74
1015 BR Amsterdam
T +31 (0)20 - 489 65 00
E info@vandamvandamverkade.com
W www.vandamvandamverkade.com

Van Dam, Van Dam & Verkade B.V.

Van Dam, Van Dam & Verkade B.V. uit Amsterdam belegt in commercieel onroerend goed in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten en garandeert particulieren 3% rendement.

„In 1998 richtten wij als drie vrienden Van Dam, Van Dam & Verkade B.V. op met het doel een goede portefeuille onroerend goed op te bouwen. Dit deden en doen we door bij onze filosofie passende panden te kopen en te zorgen dat die op een gunstige wijze worden verhuurd. Om voor de beoogde groei van de onroerendgoedportefeuille voldoende geld te hebben, maken we niet alleen gebruik van eigen winst en vermogen, maar ook van bancair en particulier geleend geld. Inmiddels hebben we een actieve portefeuille van 100 miljoen euro aan onroerend goed en we streven naar een verdubbeling”, vertelt directeur Verkade.
Het beleggingsbeleid van Van Dam, Van Dam & Verkade B.V. is gericht op hoog renderend onroerend goed: de  locatie-A panden in Nederland, Duitsland en Amerika. Onder de huurders vinden we grote namen, zoals: H&M, Xenos, Kruidvat, Karstadt, Weltbild, Vodafone, Backfactory, Pearle, ING Bank, Vögele, Mac Geiz, Multicycle en Mitsubishi. Hoewel de onderneming geheel onafhankelijk is, maakt die gebruik van een uitgebreid netwerk van makelaars, accountants, notarissen, advocaten, bankiers en aannemers.
Zo’n 300 particulieren en bedrijven maken gebruik van de mogelijkheid om een geldbedrag tegen een goed rendement uit te lenen. „Uitgangspunt is altijd, dat de geldleningshoogte minimaal € 100.000 bedraagt en de opzegtermijn voor beide partijen twaalf maanden is. Daarnaast gaan we uit van een vast gegarandeerd rendement van 3% bij een gewone geldlening en 3% bij een geldlening met een daaraan gekoppeld enig en eerste recht van hypotheek. De overeenkomst wordt vastgelegd in een akte”, aldus Verkade.
Het geheim ligt volgens de directeur bij de solide uitgangspunten. „Niet het idee dat de bomen tot in de hemel groeien, maar leven in verantwoordelijkheid. Dat heeft ons al voor de crisis in een betere positie gebracht”, aldus Verkade.

Zie voor meer info: https://www.vandamvandamverkade.com

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier