• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Van der Wiel Makelaardij
Bredenoord 2
3079 JE Rotterdam
T 010-4978441
E janwillem@wielmak.nl
W www.wielmak.nl

Van der Wiel Makelaardij

Al heel wat Rotterdammers hebben het samen met ons rond gemaakt: de aankoop of verkoop van hun huis. Zo makkelijk als een bezoekje aan ons is, parkeren bij ons voor de deur is gratis, zo makkelijk maken we de aankoop of verkoop voor u. Ook als u voor keuzes komt te staan en het spannender wordt.

We kennen u persoonlijk
Simpelweg een belletje of een appje kan u in het verkoop- of aankooptraject veel rust geven. Nog éven een brandende vraag stellen. Nog éven napraten over die kijkers. Nog éven overleggen over het volgende bod. Nog éven om uitleg van de akte vragen. U weet gewoon: de makelaars Jan-Willem en André kennen u, en Corina en Eline weten van uw woning af. U wordt gehoord en gezien. En het antwoord komt snel.

Op weg naar een deal
Dát is typisch Van der Wiel. Professioneel, maar ook toegankelijk. Met veel plezier zullen we u begeleiden naar een mooie deal. Waarbij u later met plezier terug zult denken aan onze samenwerking (lees de recensies). Zullen we persoonlijk kennismaken?

Zie voor meer info: https://www.wielmak.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier