• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

VDW Crucial Temterature Solutions
De Aaldor 8 C
4191 PC Geldermalsen
T 06-12656352
E pieter@vdwcoolsystems.nl
W www.vdwcoolsystems.nl

VDW Crucial Temterature Solutions

VDW Crucial Temparature Solutions wanneer het om precieze temperaturen gaat

 VDW Crucial Temperature Solutions uit Geldermalsen staat voor de industrie klaar om daar waar het om processen met precieze temperaturen gaat, zijn klanten te voorzien van het beste materiaal, diensten en adviezen. Directeur Pieter van de Werken: „We kunnen personeel waar we nog volop naar op zoek zijn een mooie toekomst bieden. Weet je hoe belangrijk technisch personeel is?”

VDW werkt voor de medische sector, onderzoekslaboratoria en andere industrieën, waarbij de juiste temperatuur van cruciaal belang is. Pieter: „Onze klanten onderzoeken, testen en bewaren, altijd met de juiste temperatuur. Zo dragen we met trots bij aan het betekenisvolle werk van de medische sector, onderzoekslaboratoria en andere industrieën. Ons aanbod en onze service zijn het cruciale fundament van het werk van onze klanten. Hun rol is cruciaal en vaak zelfs van levensbelang. Wij bundelen onze expertise, nauwkeurigheid en technische kennis tot een compleet en actueel aanbod, dat voldoet aan die kwaliteitseisen. Bovendien denken we met een persoonlijk advies mee over de perfecte oplossing. Ook een snelle service hoort bij VDW, want we weten als geen ander dat apparaten moeten blijven draaien. Ons vakkundige team, van in totaal rond de 20 mensen, staat dan ook dag en nacht klaar.”

Social Media

Van de Werken zegt op zoek te zijn naar technische mensen, maar daar geen succes in te boeken. „We staan op het punt om klanten te moeten teleurstellen en dat wil geen enkele ondernemer. Mensen denken al snel dat hun opleiding niet volstaat. We hebben in het verleden iemand aangenomen uit de bloementeelt, die interen opgeleid en hij is voor ons uitgegroeid tot een supermedewerker. We plaatsen advertenties via LinkedIn, WhatsApp en andere social media en hopen dat er mensen zijn die inzien, dat wij heel mooi en dankbaar werk kunnen bieden. Mensen die normen en waarden in de klantbejegening hoog hebben staan, bieden we een prachtbaan en met zekerheid in deze branche!” aldus de ondernemer.

 

 

Voor meer info, zie: www.vdw.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier