• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Verboon Oogadviseur
Voorstraat 31
3441 CD Woerden
T 0348-412231
E sales@verboon.nl
W www.verboon.nl

Verboon Oogadviseur

De missie van Verboon Oogadviseur is om klanten bij hun keuze voor de correctie van hun gezichtsvermogen de beste dienstverlening en producten te bieden. Wij hebben oog voor klant, personeel en omgeving!

Vanaf de oprichting van Verboon Oogadviseur in 1965 is onze eerste verantwoordelijkheid om een zo optimaal mogelijke gezichtsscherpte te geven aan al onze klanten. Om dit doel te bereiken maken we gebruik van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bestellingen van klanten voeren we zo snel en accuraat mogelijk uit.

Wij voelen veel verantwoordelijkheid voor ons personeel. We bieden hen een uitdagende werkomgeving met mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij verwachten van hen een hoog niveau met betrekking tot hun inzet en passie.

Verboon Oogadviseur heeft een open en ruime blik naar de klanten. Onze dienstverlening richt zich daarom op een breed publiek. U bent van harte welkom in één van onze winkels.

Zie voor meer info: https://verboon.nl

 

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier