• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Visser Tuinservice BV
Zuidendijk 379
3317 NS Dordrecht
T (078) 2600006 | (06) 11741524
E info@vissertuinservice.nl
W www.vissertuinservice.nl

Visser Tuinservice BV

Wij zijn een hoveniersbedrijf in Dordrecht en zijn werkzaam in de regio’s Rotterdam en Drechtsteden. Wij verrichten alle werkzaamheden in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Voor particulieren en bedrijven. Ook boomverzorging als één van onze specialiteiten.

In een gesprek zullen we nagaan wat uw persoonlijke wensen zijn. Zoals die ten aanzien van uw budget, keuze van bestrating, beplanting, erfafscheiding, verlichting en de onderhoudsvriendelijkheid van uw tuin.
Vervolgens kunnen wij beginnen aan de tekeningen voor het ontwerp.

Bij het begin van de aanleg van uw tuin houden wij rekening met grondwerkzaamheden en grondverbetering, structuur en afwatering.
Met de kennis, ervaring en het goede gereedschap dat we tot onze beschikking hebben, zal de aanleg van uw tuin professioneel gebeuren.

Zie hier voor meer info: http://www.vissertuinservice.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier