• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Visser Tuinservice
Kameleonring 16
3328 HL Dordrecht
T (078) 2600006 | (06) 11741524
E info@vissertuinservice.nl
W www.vissertuinservice.nl

Visser Tuinservice

Wij zijn een hoveniersbedrijf in Dordrecht en zijn werkzaam in de regio’s Rotterdam en Drechtsteden. Wij verrichten alle werkzaamheden in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Voor particulieren en bedrijven. Ook boomverzorging als één van onze specialiteiten.

In een gesprek zullen we nagaan wat uw persoonlijke wensen zijn. Zoals die ten aanzien van uw budget, keuze van bestrating, beplanting, erfafscheiding, verlichting en de onderhoudsvriendelijkheid van uw tuin.
Vervolgens kunnen wij beginnen aan de tekeningen voor het ontwerp.

Bij het begin van de aanleg van uw tuin houden wij rekening met grondwerkzaamheden en grondverbetering, structuur en afwatering.
Met de kennis, ervaring en het goede gereedschap dat we tot onze beschikking hebben, zal de aanleg van uw tuin professioneel gebeuren.

Zie hier voor meer info: http://www.vissertuinservice.nl

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier