• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Waardevoorjegeld B.V.
Verlengde Kerkweg 25
2985 AZ Ridderkerk
T 085 489 04 52
E info@waardevoorjegeld.nl
W www.waardevoorjegeld.nl

Waardevoorjegeld B.V.

Vanaf de start van de onderneming is Waardevoorjegeld B.V. lid van VRO. Ondernemen doe je namelijk samen. Waardevoorjegeld verbindt ondernemers met een financieringsbehoefte aan ondernemers en particuliere investeerders om die financieringsbehoefte in te vullen. Dit doen wij middels een platform, dat de partijen bij elkaar brengt. Samen staan voor een waarde(n)vol rendement, dat is ons devies.

Samen
Iedereen heeft partners waar hij of zij mee samenwerkt. Een ambitie nastreven doe je samen. Voor alles zoeken wij mensen om ons heen om een doel te bereiken. Wij slaan de handen ineen: de ondernemer met zijn ambitie, de investeerder met zijn financiering, en Waardevoorjegeld brengt u samen.

Waardenvol
Wie investeert, is op zoek naar waarden. Naar meer dan alleen financiële waarde. Investeren doe je met je hoofd, maar ook met je hart. Daarom vindt u bij ons alleen leningaanvragen die breed gedeelde waarden opleveren. Daarmee bereiken wij samen met u een waardenvol rendement.

Rendement
Waar samengewerkt wordt, wordt ook gedeeld in de toegevoegde waarde. Dat heet rendement. Samenwerken kan een groter rendement opleveren dan dat iemand zelfstandig iets onderneemt.
Rendement heeft ook een diepere betekenis. Een synoniem van rendement is ‘vrucht’ of ‘oogst’.  Hierop is onze missie gebaseerd. Samen staan we voor een waardenvolle oogst.

Zie voor meer info: https://waardevoorjegeld.nl

 

Actueel

Lid Worden

Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact met collegabedrijven waarmee u knowhow kunt delen of ook ontvangen brengen we u in contact met col [..]

Klik hier