• Verenigde
  • Reformatorische
  • Ondernemingen

Leden

Contactgegevens

Wesotronic B.V.
Ebweg 10
2991 LT Barendrecht
T 0180 621 000
E info@wesotronic.nl
W wesotronic.nl

Wesotronic B.V.

Wesotronic met vestigingen in Barendrecht en Nunspeet is al jarenlang de totaalaanbieder van hoogwaardige zwakstroominstallaties voor beveiliging en communicatie.

Wesotronic is al jaren totaalaanbieder van hoogwaardige zwakstroominstallaties voor beveiliging en communicatie. Graag bieden we een passende oplossing voor jouw specifieke problematiek. Daarbij dient de oplossing doeltreffend en eenvoudig in gebruik te zijn.

Om te kunnen voorzien in het bovengenoemde totaalconcept voert Wesotronic een uitgebreid pakket van kwaliteitsproducten. Onze brede dienstverlening bestaat uit advies, conceptvoorstellen, uitvoering, service en onderhoud. Door gebruik te maken van eigen technici, projectleiders en werkvoorbereiders zijn wij in staat jouw project van ontwerp tot oplevering optimaal beheersbaar te houden. Daarnaast staat onze servicedienst dag en nacht paraat om een onverhoopte storing te verhelpen.

Zie voor meer info: https://wesotronic.nl

Vestiging Wesotronic in Barendrecht  Vestiging Wesotronic in Nunspeet

 

Actueel

Actueel

Ok 1

Op DV 19 november 2019 zijn we te gast in het prachtige stadje Elburg. Zet deze datum alvast in uw agenda !

Meer nieuws

Lid Worden

Ledenwerfactie Wie nú besluit lid te worden, betaalt 200 euro in plaats van 250 euro voor 2019. Schrijf u snel in! Overweegt u lid te worden? Wij heten u alvast hartelijk welkom. Een lidmaatschap is een kleine investering. Daarvoor: behartigen we uw belangen brengen u via de VRO in contact me [..]

Klik hier